ЗСУ змусили росіян тікати на п'ятьох напрямках
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ змусили росіян тікати на п'ятьох напрямках

ЗСУ змусили росіян тікати на п'ятьох напрямках
Джерело:  online.ua

Українським воїнам вдалося успішно відкинути російських загарбників на Бахмутському, Авдіївському, Новопавлівському, Запорізькому та Південнобузькому напрямку.

Джерело:  Генштаб ЗСУ

На декількох напрямках армія РФ була змушена відступити

Як стверджують наші військові, на Бахмутському напрямку  ворог намагався вести штурмові дії в напрямках Покровське – Бахмут, Відродження – Вершина, Вуглегірська ТЕС – Зайцеве, однак ЗСУ змусили окупантів відступити.

Окрім того, наголошується, що на Авдіївському напрямку загарбники вели наступальні бої в напрямках Новоселівка Друга – Красногорівка та Спартак - Авдіївка, успіху не мали та відкинуті назад.

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках у напрямку Сторожове – Новосілка наші воїни успішно зупинили ворожий наступ та відкинули окупантів назад. Противник обстрілював позиції із ствольної, реактивної артилерії і танків в районах населених пунктів Володимирівка, Павлівка, Пречистівка, Вугледар, Богоявленка, Новопіль, Залізничне, Гуляйпільське, Ольгівське, Шевченко, Бурлацьке, Новосілка, Дрожнянка, та Новоданилівка. Завдав авіаудару в районі Новосілки. На Південнобузькому напрямку ворог намагався вести наступальний бій в напрямку Сухий Ставок – Лозове, успіху не мав, відійшов. Завдав авіаударів біля Осокорівки та Андріївки, - повідомляє Генштаб ЗСУ.

За словами українських бійців, на Харківському напрямку  ворог стріляв із танків, ствольної та реактивної артилерії обʼєктів в районах населених пунктів Харків, Уди, Дементіївка, Руські Тишки, Черкаські Тишки, Великі Проходи, Прудянка, Протопопівка, Петрівка, Старий Салтів, Верхній Салтів, Мосьпанове та Коробочкине. Завдав авіаударів біля Старого Салтова та Мосьпанового.

Також вказано, що на Краматорському напрямку  армія РФ вела вогонь із ствольної та реактивної артилерії райони Краматорська, Верхньокам’янського та Григорівки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?