ЗСУ знищили 10 ударних безпілотників — зведення Генштабу
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ знищили 10 ударних безпілотників — зведення Генштабу

ЗСУ знищили 10 ударних безпілотників — зведення Генштабу
Джерело:  online.ua

Згідно з даними українських військових, авіація Сил оборони України завдала 4 удари по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Також українські воїни 27 лютого знищили 9 з 12 іранських ударних БПлА типу “Шахед-136” та один — типу “Zala”.

Джерело: Генштаб ЗСУ

Що відомо про успіхи наших військових на фронті

За даними Генштабу ЗСУ, для надання медичної допомоги своїм військовослужбовцям окупанти активно використовують місцеву інфраструктуру на тимчасово захоплених територіях.

Так, в населеному пункті Каланчак, на базі місцевої лікарні облаштовано військовий шпиталь.

Туди вже привезли близько 150 поранених військовослужбовців збройних сил Російської Федерації. За наявною інформацією, медичний персонал — виключно росіяни.

Що відбувається на фронті 27 лютого

Основні зусилля зосереджує на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках, збільшує чисельність особового складу.

За наявною інформацією, на тимчасово окуповану територію Луганської області перекинуто до 200 військовослужбовців строкової служби з Ростовської області.

Росіяни продовжують дискредитацію Сил оборони України та залякування мешканців тимчасово захопленої частини Херсонщини. Окупанти знову обстріляли з мінометів житлові квартали населеного пункту Олешки та звинуватили у цьому ЗСУ.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін. На Куп’янському та Лиманському напрямках противник провів декілька безуспішних наступальних дій. На Авдіївському та Шахтарському напрямках противник продовжує атакувати позиції наших військ, здійснив декілька безуспішних атак. На Запорізькому напрямку вогневого ураження зазнали райони 17 населених пунктів. На Херсонському напрямку від артилерійського вогню російських окупаційних військ постраждало понад 20 населених пунктів Херсонської області, — повідомляє Генштаб ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?