ЗСУ знищили російський командний пункт на Півдні України
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ знищили російський командний пункт на Півдні України

ЗСУ знищили російський командний пункт на Півдні України
Джерело:  online.ua

Під час захисту південних рубежів нашим бійцям вдалося знищити 67 солдатів, 27 одиниць ворожої техніки, а також пункт управління безпілотними розвідниками та командний пункт одного з ворожих підрозділів.

Джерело:  ОК "Південь"

ЗСУ розгромили командний пункт РФ на Півдні України

Обстановка на південному напрямку динамічна та напружена. Ворог продовжує підтягування резерви та облаштовувати оборонні рубежі на Херсонщині. Неподалік від Херсону триває вивантаження техніки: близько 120 одиниць Т-62 та БМП-2 протягом кількох днів накопичено для посилення ворожих позицій. В районі Нової Каховки та Степанівки облаштовуються танкові позиції. Водночас наші підрозділи продовжують наступальні дії та заходи сковування й недопущення переміщення резервів, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що повітряна розвідка ворога за допомогою "Орлан-10" обернулася втратою БПЛА.

Також вказано, що противники застосували гелікоптери Мі-8, за допомогою яких розвідував позиції ЗСУ та намагався їх атакувати.

За словами наших бійців, під час вогневої підтримки наступу та ведення сковуючих дій ракетно-артилерійськими підрозділами у взаємодії з авіацією знищили 67 загарбників, 6 танків Т-62, 2 реактивні системи залпового вогню "Град", 3 самохідних гаубиці "Мста-С", 3 одиниці броньованої та 13 – автомобільної техніки.

Окрім того, вдалося знищити пункт управління безпілотними розвідниками та командний пункт одного з ворожих підрозділів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?