ЗСУ звільнили понад 20 квадратних кілометрів у районі Бахмуту — Маляр
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ звільнили понад 20 квадратних кілометрів у районі Бахмуту — Маляр

ЗСУ звільнили понад 20 квадратних кілометрів у районі Бахмуту —  Маляр
Джерело:  online.ua

За інформацією заступниці міністра оборони Ганни Маляр, українським військовим вдалось звільнити близько 20 квадратних кілометрів в районі Бахмуту на Донеччині. Однак злочинна армія РФ має успіхи у просуванні у самому місті. 

Джерело: Telegram Ганни Маляр

Що відомо про успіхи ЗСУ в районі Бахмуту 

Маляр зазначила, що успіхи українських військових в районі Бахмуту слід розглядати  в комплексі всіх заходів оборонної операції і не виривати нічого з контексту.

Приміром, протягом декількох днів наші війська звільнили від ворога на півночі та півдні передмістя Бахмута близько 20 квадратних кілометрів. Водночас, ворог дещо просувається в самому Бахмуті, вщент знищуючи місто артилерією. Крім того, ворог підтягує підрозділи професійних десантників, - пояснює Маляр.

Вона підкреслила, що в районі міста тривають важкі бої із різним результатом на різних ділянках.

При цьому, за її словами, українські військові працюють на максимум і навіть більше.

Те, що оборона Бахмута триває стільки місяців та ще й на певних ділянках є просування - це надзусилля наших бійців та високий рівень фаховості командування обороною, - підкреслює Маляр.

ЗСУ вже більше 6 місяців не дають окупантам просунутись в районі Бахмуту 

Маляр нагадала, що окупанти мають перевагу у кількості людей та озброєнні.

Водночас, завдяки діям українських військових, ворог ще з минулого літа не може реалізувати свої плани на Бахмутському напрямку.

Я нагадаю, що ворог має перевагу у кількості людей та озброєння. Разом з тим, завдяки діям наших військових, ще з минулого літа не може реалізувати свої плани на Бахмутському напрямку, - наголошує Маляр.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?