«Зупинити гей-парад на крові»: праворадикали пікетують АП – відео
Категорія
Україна
Дата публікації

«Зупинити гей-парад на крові»: праворадикали пікетують АП – відео

«Зупинити гей-парад на крові»: праворадикали пікетують АП – відео
Джерело:  online.ua

Близько трьох десятків представників праворадикальних організацій провели сьогодні пікет навпроти Адміністрації президента України Володимира Зеленського. Активісти вимагали від глави держави зупинити проведення чергового Маршу рівності, який планується 23 червня у Києві, повідомляє ONLINE.UA.

У пікетуванні АП взяли участь представники «Правого сектора», «Традиції і порядок» та «Невідомий патріот». В ході акції перед вікнами Адміністрації президента були розгорнуті плакати «Марш рівності на крові – ось лице ЛГБТ», «Є родина – є країна» та інші. У пікетуванні були помічені Дмитро Корчинський та його дружина – народний депутат Оксана Корчинська.

Депутат Корчинська попередила, що 23 червня поруч з «гей-парадом на крові» пройде акція протесту захисників сімейних цінностей. І хоча вона планується як мирна, але можливе застосування сили.

«У цьому році те, що буде відбуватися, буде нагадувати не паради, а Содом і Гоморру. Якщо нас провокуватимуть, якщо будуть паплюжити нашого Господа Бога, ми зможемо відповідати мечем. Нас особисто можете ображати, але якщо ви образили Господа Бога, не очікуйте від нас мирної реакції», – заявила вона.

Як відомо, два останні роки Марш рівності в Києві проходив за маршрутом від Будинку вчителя до площі Льва Толстого.

Нагадаємо, що сьогодні жіночі організації запустили флешмоб після сексистської заяви президента Зеленського, яку він виголосив вчора у Парижі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?