Зустріч Путіна з радником Трампа: про що домовилися США та РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Зустріч Путіна з радником Трампа: про що домовилися США та РФ

Зустріч Путіна з радником Трампа: про що домовилися США та РФ
Джерело:  online.ua

У Москві відбулася зустріч президента РФ Володимира Путіна з радником американського лідера Дональда Трампа Джоном Болтоном. Сторони обмінялися думками з приводу актуальних питань міжнародного порядку денного, зокрема, обговорили про ситуацію навколо Сирії та України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на МЗС РФ.

Вказано, що Путін відкрив зустріч, повторивши Болтону його твердження про те, що відносини США і Росії знаходяться в поганому стані в значній мірі через внутрішню політичну ситуацію в Сполучених Штатах.

"Ваш візит в Москву вселяє надію, що ми зможемо зробити перші кроки для відновлення повноцінних відносин між Росією і Сполученими Штатами", - сказав Путін.

Президент РФ також додав, що Росія нібито ніколи не шукала конфронтації. Він підкреслив, що необхідно детально проговорити, що можуть зробити Вашингтон та Москва, щоб "відновити повноцінні відносини на основі рівності і поваги інтересів один одного".

Джон Болтон сподівається, що Росія і США зможуть знайти "сфери, де домовляться і досягнуть прогресу разом".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що радник американського лідера Дональда Трампа з національної безпеки Джон Болтона приїхав в Москву, щоб заповнити недолік контактів і обмінятися думками щодо головних міжнародних проблем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?