Зустріч Зеленського і Трампа - озвучена цікава деталь
Категорія
Політика
Дата публікації

Зустріч Зеленського і Трампа - озвучена цікава деталь

Зустріч Зеленського і Трампа  - озвучена цікава деталь

Заступник глави Офісу президента України Вадим Пристайко заявив, що візит президента України Володимира Зеленського до США має відбутися до його візиту у Варшаву, запланованого на 1 вересня, передає ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

"Ми дійсно плануємо візит в Польщу 1 вересня на запрошення президента Дуди. Офіційна українська сторона підтвердила свою участь. Там збереться багато лідерів, і, я думаю, президент США обов'язково приїде, враховуючи тему зустрічі у Варшаві (80 річниця початку Другої світової війни - ред.)", - зазначив Пристайко.

Український дипломат наголосив, що зустріч з американським лідером планується раніше.

"Ми плануємо ще деякі заходи, основну роль у цьому відіграє наше посольство у Сполучених Штатах", - підкреслив Пристайко, зазначивши, що "у нас є запрошення від президента Трампа, але конкретної дати поки немає".

Варто зазначити, що після відставки посла України в США Валерія Чалого ця робота триватиме під керівництвом тимчасового повіреного у справах, прізвище якого нині узгоджують.

Пристайко каже, що сторони нині визначають дати, "це пов'язано з графіками президентів".

Як повідомляв ONLINE.UA, візит глави держави Володимира Зеленського до США та його зустріч із Дональдом Трампом  можлива після дострокових парламентських виборів в Україні,  можливо вже в серпні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?