Зустріч Зеленського та Путіна: українському президенту зробили попередження
Категорія
Політика
Дата публікації

Зустріч Зеленського та Путіна: українському президенту зробили попередження

Зустріч Зеленського та Путіна: українському президенту зробили попередження
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ Павло Клімкін радить, що українському лідеру  Володимиру Зеленському зустрічатися з президентом РФ Володимиром Путіним тільки в присутності західних партнерів Києва. Про це він заявив в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Я однозначно був би за те, щоб ця зустріч відбулася разом із нашими друзями й партнерами. На них потрібно покладатися. Іноді з ними непросто говорити, але вони нам дуже в цій історії потрібні", - сказав голова МЗС.

На думку українського дипломата, в якому саме форматі проходитиме можлива зустріч - в нормандському (Франція, Німеччина, Україна, Росія) або з участю США і країн ЄС, ще можна обговорити, але те, що "друзі Києва" мають бути присутні, це обов'язкова умова.

Як відомо, 8 липня Зеленський запропонував Путіну провести в Мінську переговори за участю Великобританії, США, Німеччини і Франції.

Як повідомляв ONLINE.UA, колишній посол США в Києві, директор Євразійського центру "Атлантичної ради" Джон Гербст вважає, що скандальна заява Путіна про те, що Обама нібито не виконав домовленостей щодо України у 2014 році не піддається аналізу, бо  Путін не назвав жодної конкретики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?