Звичайно це станеться - Путін шокував резонансною заявою про Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Звичайно це станеться - Путін шокував резонансною заявою про Україну

Звичайно це станеться - Путін шокував резонансною заявою про Україну
Джерело:  online.ua

Російський президент Володимир Путін постійно шокує весь світ своїми цинічними заявами про Україну, проти якої вже шість років веде війну на Донбасі. На цей раз глава Кремля заявив, що Україна і Росія не посварилися, а українці на століття залишаться братнім народом для росіян. Російський президент вважає, що влада Росії і України просто розійшлися в поглядах. При цьому він упевнений, що візит представників української влади в Москву рано чи пізно відбудеться і це тільки питання часу. Про це Путін заявив в інтерв'ю на російському телеканалі, повідомляє ONLINE.UA.

"Ми ж не посварилися з Україною, у нас розійшлися погляди з тими, хто сьогодні знаходиться при владі в Україні. А Україна, український народ як був нашим братнім народом, так і залишиться на століття", - заявив Путін.

Відповідаючи на питання, чи варта анексія Криму "втрати" України для Росії, Путін заявив, що український півострів був завжди "російським". Він назвав анексію "вищим ступенем прояву демократії".

"По-перше, Крим завжди був нашим, навіть з юридичної точки зору. По-друге, ми не "придбали" - народ, що проживає в Криму, прийняв рішення возз'єднатися з Росією. А це вищий ступінь прояву демократії, хочу нагадати всім зацікавленим спостерігачам. А якщо це так, то з цим потрібно просто погодитися і ставитися до цього рішення людей з повагою ", - зазначив Путін, відповідаючи на питання про відносини з Україною.

При цьому Путін переконаний, що Київ погодиться з анексією Криму і відновить відносини з РФ. Глава Кремля вважає неминучим візит керівництва України в Москву.

"Це неминуче. Звичайно це відбудеться, питання - коли. Але ми почекаємо", - самовпевнено заявив Путін.

Крім того, російський президент допустив, що буде знову балотуватися в президенти РФ, якщо росіяни на голосуванні про зміну Конституції РФ обнулять його президентський термін.

"Я для себе ще нічого не вирішив. Я не виключаю можливості балотуватися, якщо це виникне в конституції. Подивимося, там видно буде", - сказав Путін.

При цьому він закликав всіх не шукати йому наступника вже зараз, а займатися своєю безпосередньою роботою.

"Знаєте, я зараз скажу абсолютно відверто: якщо цього не буде (прийняття відповідної поправки до конституції), років через два, я знаю це з власного досвіду, вже замість нормальної ритмічної роботи на дуже багатьох рівнях влади почнеться рисканье очима в пошуках можливих наступників" , - додав Путін.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін раптово звернувся до Зеленського  з загрозливим попередженням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?