Звільнений бранець Кремля Гриб пояснив, чому не потиснув руку Зеленському
Категорія
Україна
Дата публікації

Звільнений бранець Кремля Гриб пояснив, чому не потиснув руку Зеленському

Звільнений бранець Кремля Гриб пояснив, чому не потиснув руку Зеленському
Джерело:  BBC

По прибуттю в Україну усі звільнені бранці Кремля виходили з літака і тиснули руку Володимиру Зеленському, який їх зустрічав, однак цього не зробив Павло Гриб. Хлопець нарешті пояснив, чому не привітався із президентом, передає ONLINE.UA з посиланням на "BBC Україна".

"На жаль, я виходив останнім (з літака). Спочатку просто спустився, нічого не побачивши. Потім підбігли рідні. Я повністю дезорієнтувався, як би це дивно не звучало. Я навіть сам не зрозумів, що відбувається. Картинка в очах миготіла",– пояснив українець.

Він додав, що через велику кількість людей і свою розгубленість навіть не міг дивитися в очі журналістам, а Зеленського – попросту не впізнав.

"Потім тато показав на Зеленського. Я його не впізнав, кажу чесно. Подивився, що якісь люди в костюмах стояли. На жаль, так сталося", – підсумував звільнений політв’язень.

Як повідомляв ONLINE.UA, Сенцов розповів, що  йому доводилося заради дивитися російське телебачення, сповнене пропагандою. Йдеться про так звані телепередачі Дмитра Кісельова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?