Звільнення Кривоноса: в РНБО пояснили рішення Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Звільнення Кривоноса: в РНБО пояснили рішення Зеленського

Звільнення Кривоноса: в РНБО пояснили рішення Зеленського
Джерело:  online.ua

Звільнення заступника секретаря РНБО Сергія Кривоноса зі складу міжвідомчих комісій та груп не має ніякої політичної складової. Він як і раніше залишається заступником серкетаря РНБО. Про це йдеться в офіціальному повідомленні РНБО від 1 грудня 2019 року, передає ONLINE.UA.

"Виведення Кривоноса зі складу ряду міжвідомчих комісій і груп пов'язано з перерозподілом функціональних обов'язків, і є робочим процесом, який не має ніякої політичної складової. Також необхідно відзначити, що Сергій Кривонос прикомандирований до апарата РНБО України з Міністерства оборони України, і може бути повернутий в розпорядження міністра оборони України відповідно до поставлених завдань", - підкреслили в РНБО.

Як зазначено в повідомленні, "ряд суттєвих уточнень потрібні в зв'язку з заявою Сергія Кривоноса", який емоційно відреагував на рішення Зеленського. Він звинуватив владу в тому, що "РНБО перетворили з Ради національної безпеки і оборони України на посміховисько з клоунами".

Нагадаємо, Сергія Кривоноса призначили заступником секретаря РНБО замість Олега Гладковського, який потрапив в гучний корупційний скандал. До цього він займав посаду заступника командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський підписав указ про звільнення Кривоноса одночасно з двох посад. Президент України звільнив заступника секретаря РНБО з посади голови Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю і Міжвідомчої робочої групи з підготовки пропозицій щодо зміцнення обороноздатності держави, яку він теж очолював.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?