Звільнення в Кабміні - Пристайко прояснив домовленість із Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

Звільнення в Кабміні - Пристайко прояснив домовленість із Зеленським

Звільнення в Кабміні - Пристайко прояснив домовленість із Зеленським
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Голова МЗС України Вадим Пристайко спростував новину про обговорювання його відставки із президентом Володимиром Зеленським. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

За словами дипломата, саме на умовах постійного контакту з цього приводу вони з державним лідером домовилися працювати.

"Дев’ять місяців тому, трохи навіть більше, коли президент Зеленський запропонував мені стати міністром закордонних справ, у нас була з ним домовленість про те, що наша розмова час від часу відновлюватиметься про те: ми продовжуємо працювати далі, чи нам треба розійтися... Розмови, яка б сказала "слухай, давай ми завершуватимемо", - поки що не було", - пояснив міністр.

Пристайко зазначив, що має безліч незавершених планів, однак готовий звільнити посаду у разі потреби. Він нагадав, не тільки його прізвище згадується у відповідних медійних публікаціях.

Нагадаємо, за зверненням президента Верховна Рада збереться для розгляду невідкладних кадрових питань у середу, 4 березня.

Як повідомляв ONLINE.UA, прем'єр-міністр Олексій Гончарук під час пресконференції зазначив, що не писав жодної заяви про звільнення. Він припустив проведення консультацій із президентом та нардепами, проте не захотів іншим чином коментувати неофіційні дані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?