Звинувачений в держзраді екс-регіонал Єфремов теж піде на вибори: подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Звинувачений в держзраді екс-регіонал Єфремов теж піде на вибори: подробиці

Звинувачений в держзраді екс-регіонал Єфремов теж піде на вибори: подробиці
Джерело:  online.ua

Колишній голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов візьме участь у найближчих парламентських виборах. Про це повідомив народний депутат Євген Мураєв, інформує ONLINE.UA.

У «Опозиційному блоці» підтвердили, що вирішили включити Єфремова до першої десятки свого виборчого списку. Перебування останнього у СІЗО не стане для цього перешкодою.

«Єфремов вже три роки перебуває в місцях позбавлення волі за надуманими звинуваченнями. Сподіваюся, що це допоможе його звільнити і привернути увагу ще до тисяч інакомислячих, які знаходяться в місцях позбавлення волі через режим Порошенко», – заявив Мураєв.

Олександра Єфремова затримали 30 липня 2016 року за підозрою в посяганні на територіальну цілісність України. Його також підозрюють в прямій підтримці терористичної організації «ЛНР» і у незаконному заволодінні майном «Луганськвугілля».

1 серпня 2016 року Єфремова взяли під варту. Наприкінці кінці квітня 2019 року Старобільський районний суд продовжив арешт колишньому депутату ще на два місяці. Таким чином, він буде перебувати під вартою щонайменше до 22 червня.

Нагадаємо, що вчора стало відомо, що депутат Тарас Козак, який входить в оточення кума Путіна Віктора Медведчука, придбав український телеканал  ZIK. Це вже третій загальноукраїнський канал, який перейшов під контроль проросійських сил за останні два роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?