Зворушлива історія кохання: Ед Ширан вразив новим кліпом з дружиною
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зворушлива історія кохання: Ед Ширан вразив новим кліпом з дружиною

Зворушлива історія кохання: Ед Ширан вразив новим кліпом з дружиною
Джерело:  online.ua

Британський музикант Ед Ширан, який є одним з кращих артистів останнього десятиліття в рейтингах світових експертів, підкорив шанувальників новим кліпом. 22 грудня він випустив новий кліп Put It All On Me, який через три години після прем'єри переглянули майже 500 тисяч користувачів мережі. Відео чуттєвого кліпу було опубліковано на офіціальнойм каналі Еда Ширана на YouTube, повідомляє ONLINE.UA.

У новому кліпі Ед Ширан продемонстрував закохані пари з різних країн світу. У відео він показав короткі історії їхнього кохання через довгі роки відносин. Торкнувся в кліпі музикант і одностатевих відносин, і історії свого кохання з дружиною. Насиченого сюжету в ролику немає, але в кадрі видно, як зворушливо ставиться артист до своєї дружини Черрі Сіборн.

Головний месендж, який Ед Ширан хотів донести своїм шанувальникам в новому кліпі - підтримка теплих відносин з коханими, не дивлячись на будь-які складні життєві ситуації.

Нагадаємо, Ед Ширан в 2019 році побив відразу декілька рекордів. Він завоював титул як найбагатший молодий британець - його статки оцінили в 170 млн фунтів. Три альбоми Ширана і кілька кліпів артиста увійшли в сотню найкращих альбомів десятиліття.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ед Ширан таємно одружився зі своєю однокласницею.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?