З'явилася вражаюча добірка «перемогобісся» в Росії: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

З'явилася вражаюча добірка «перемогобісся» в Росії: опубліковані фото

З'явилася вражаюча добірка «перемогобісся» в Росії: опубліковані фото
Джерело:  Відкрита Росія

У мережі з'явилася добірка прикладів російського  "перемогобісся", яке набуває все більших масштабів напередодні 9 травня.


Фотопідбірку підготувала "Відкрита Росія", повідомляє ONLINE.UA.


"Кожну весну росіяни занурюються в пучину "переможного" чаду: самі обв'язуються георгіївськими стрічками з голови до ніг: використовують їх і як стрічки для волосся, і як шнурки, - і все навколо готові ними обв'язати: від пляшок горілки до Папи Римського. А чудеса "смугастого" маркетингу пробивають все нове і нове дно", - йдеться в повідомленні.


Як зазначає видання, в безодню давно канув початковий сенс акції "Георгіївська стрічка". Наприклад, кодекс акції забороняв продавати стрічку, використовувати її в політичних цілях і в якості супутнього товару або елемента упаковки.


"Після так званої "російської весни" оранжево-чорна смужка стала міцно асоціюватися з російською агресією в Криму та Донбасі. На оранжево-чорному тлі відбувається і війна в Україні, і напади на російських опозиціонерів. А тим часом сенс Дня Перемоги змінився з розумного і примирливого "аби не було війни" на войовничо-шантажистське "можемо повторити". І це дуже сумна перемога над розумом", - пише "Відкрита Росія".



Як повідомляв ONLINE.UA, користувачі соцмережі  оприлюднили фото молодого водія маршрутки і немовляти, одягнених у форму солдатів СРСР, і посміялися над тим, як помолодшали ветерани.


Також  Папа Римський Франциск у відповідь на прохання депутата Держдуми Росії Павла Дорохіна погодився надіти георгіївську стрічку.


Лише потім стало відомо, що  Папа Римський не знав значення стрічки.














Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?