З'явилися дуже тривожні дані щодо одного з українських в'язнів Кремля
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилися дуже тривожні дані щодо одного з українських в'язнів Кремля

З'явилися дуже тривожні дані щодо одного з українських в'язнів Кремля

Український в'язень Кремля Станіслава Клих, якого утримують у російській в'язниці, під час суду пережив психічний зрив.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського журналіста Антона Наумлюка.
«Станіслав Клих під час процесу у справі про образу ним прокурора Саламбека Юнусова, відмовився від адвоката Марини Дубровиной. Фактично прокурор, прекрасно знаючи його психічний стан, спровокував цю ситуацію, коли сказав, що Дубровіна теж могла б подати на свого підзахисного до суду за образу», — розповів він.
Після такої заяви Клих заявив, що відмовляється від захисту Дубровіної і хоче бачити в якості захисника співака Стаса Михайлова.
«Сьогодні проблема була вирішена, - буде укладено договір про перехресний захист, і в апеляції у Верховному суді у Карпюка і Клиха прийматимуть участь три адвоката у обох – Ілля Новіков, Марина Дубровіна та Докка Ицлаев», — повідомив журналіст.
Крім того, Наумлюк підкреслив, що «Дубровіна неодноразово просила провести психіатричну експертизу Клыха, але суддя і в цей раз заявив, що "у нього немає підстав вважати його психічно нездоровим".
Як повідомляв ONLINE.UA раніше  Станіслав Клих детально розповів про жорстокі тортури, які він пережив під час допітів російськими «слідчими».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?