З'явилися фото з Януковичем, який прийшов на суд щодо Майдану
Категорія
Світ
Дата публікації

З'явилися фото з Януковичем, який прийшов на суд щодо Майдану

З'явилися фото з Януковичем, який прийшов на суд щодо Майдану
Джерело:  online.ua

Зниклий екс-президент Віктор Янукович з'явився в Дорогомиловському суді Москви, де його соратники почали процес про визнання Євромайдану в Україні державним переворотом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter російського журналіста Романа Голованова.
Під час допиту в московському суді Янукович заявив, що події 2014 року в Києві виходили за рамки правового поля. На питання, чи підтримує утікач-екс-президент заяву колишнього депутата Верховної Ради Володимира Олійника, який ініціював цю справу, що влада в Україні змінилася в результаті насильницького повалення конституційного ладу, Янукович відповів ствердно.

Читайте також: У мережі з'явилося фото дачі Януковича в Росії
Крім того, як пише російське видання Life.ru, Янукович заявив, що в Конституції України немає зобов'язання виконувати обов'язки президента.
Зниклий екс-президент також сказав, що снайпери, які відкрили вогонь по активістам Євромайдану в лютому 2014 року, прибули в Україну з інших країн, але з яких саме, не уточнив.
"Була інформація про те, що снайпери прибули в Україну з інших країн, багато снайперів були в масках. Стрілянина велася з будівель, які контролював Майдан. Спроби потрапити в ці будівлі з боку представників Майдану припинялися", - зазначив Янукович.
Як повідомляв ONLINE.UA, секретарРади національної безпеки і оборони Олександр Турчинов не пошкодував виразів, коментуючи судовий процес у Москві про визнання Євромайдану в Україні державним переворотом.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?