З'явилися перші дані про екран iPhone 12
Категорія
Технології
Дата публікації

З'явилися перші дані про екран iPhone 12

З'явилися перші дані про екран iPhone 12
Джерело:  online.ua

В мережу уже злили перші дані про нові iPhone 12. Про це пише авторитетне видання DigiTimes, передає ONLINE.UA.

За даними видання, який має джерела в ланцюзі постачань, нове покоління iPhone 2020 року отримає екран з частотою оновлення 120 Гц. Тоді як iPhone 11, 11 Pro і 11 Pro Max оснащені дисплеями на 60 Гц.

"Дисплей гаджета зможе відтворювати ролики в 24, 48 і 60 кадрів за секунду. Це дозволить зображенню на екрані стати плавнішим. Вказано, що дисплей з аналогічними показниками встановлено в iPad Pro 2018 року.

Також наголошується, що iPhone 12 може отримати OLED-екран, а не IPS", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що раніше команда науковців дослідила зв’язок між депресією та залежністю людей від смартфонів. Вони поставили питання: депресія виникає через хворобну тягу до гаджетів чи навпаки — залежність від них веде до депресії. Колектив з Аризонського університету залучив до експерименту 346 людей віком від 18 до 20 років. Головний висновок — залежність від смартфона провокує майбутні симптоми депресії.

Як повідомляв ONLINE.UA, корпорація Xiaomi презентувала ексклюзивний смартфон з трьома дисплеями. Вони створюють ілюзію непереривного екрану по всій площині девайсу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?