З'явилися подробиці у справі про звинувачення Джима Керрі у вбивстві
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

З'явилися подробиці у справі про звинувачення Джима Керрі у вбивстві

З'явилися подробиці у справі про звинувачення Джима Керрі у вбивстві
Джерело:  Page Six

Мати колишньої коханої Джима Керрі Катріони Уайт, яка вже подала до суду на актора, заявила, що готова забрати заяву у випадку, якщо будуть обнародувані результати аналізів коміка, які він здавав у 2013 році під іменем Хосе Лопес.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Page Six.
Як відомо, Бриджіт Суїтмен переконана, що Керрі заразив її дочку захворюваннями, що передаються статевим шляхом, і кинув, коли дізнався про її хворобу.
Також мати покійної Катріони Уайт стверджує, що Керрі поставляв дівчині заборонені ліки, від передозування якими, підкреслює Суїтмен, її дочка померла.
"Джим Керрі та його захист дзвонили мені і стверджували, що він не був носієм інфекцій. Я вимагаю відкрити доступ до результатів лабораторної діагностики, яку актор пройшов у 2013 році під іменем Хосе Лопес, щоб всім стало ясно, хто говорить правду, а хто бреше. Якщо вони нададуть дані про аналіз крові від 28 січня 2013 року, узятим о 11.40 ранку, і тест на інфекції виявиться негативним, то я припиню судову справу і принесу вибачення. Громадськість має право знати, хто говорить неправду", – сказала мати Катріони Уайт.
Нагадаємо, Керрі і Уайт зустрічалися з 2012 року, потім в їх стосунках була пауза, але роман поновився у травні 2015 року. 28-го вересня дівчина покінчила життя самогубством через п’ять днів після розставання з актором.
Згодом в мережу потрапив текст передсмертної записки, в якій Уайт писала про те, як любить Керрі. До речі, на момент цього Катріона була заміжньою за Марком Бертоном.
Як повідомляв ONLINE.UA, вдівець Катріони Уайт звернувся до суду. За його словами Керрі "використовував своє багатство і статус знаменитості, щоб незаконно отримувати і поширювати медикаменти, що викликають сильне звикання, в даному випадку смертельні психотропні препарати, вживання яких знаходиться під контролем".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?