З'явилося відео навчань Росії в окупованому Криму
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилося відео навчань Росії в окупованому Криму

З'явилося відео навчань Росії в окупованому Криму
Джерело:  РІА Новини

У мережі з'явилося відео великомасштабних військових навчань повітряно-десантних військ Росії в окупованому Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА-Новини.
Командно-штабні навчання ВДВ за участю кораблів Чорноморського флоту і повітряно-космічних сил пройшли на полігоні Опук. У тренуванні були задіяні близько 600 одиниць техніки та обладнання.
"У великомасштабних навчаннях взяли участь близько 2500 російських солдатів. За даними Міноборони, військові відпрацювали різні навички ведення бою, в тому числі в умовах високої терористичної загрози", - повідомляє видання.

Читайте також: Укра їнський десант в тилу ворога: з'явилося відео з навчань
Також відомо, що військові провели перевірку нового обладнання для зв'язку, ПЗРК "Верба" ​​і системи автоматичного контролю для координації військ.
За даними РІА, в навчаннях взяли участь військовослужбовці Новоросійської десантно-штурмової дивізії, Камишинської і Улан-Уденської окремих десантно-штурмових бригад.


Як повідомляв ONLINE.UA, жители і гості Одеси влаштували справжнє паломництво на кораблі НАТО, які прибули в місто для участі в навчання з українськими моряками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?