З'явилося відео оскверненного вандалами польського меморіалу під Львовом
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилося відео оскверненного вандалами польського меморіалу під Львовом

З'явилося відео оскверненного вандалами польського меморіалу під Львовом
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео з місця  осквернення невідомими меморіалу загиблим під час Другої світової війни полякам на Львівщині.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
Нагадаємо, 12 березня на кладовищі в селі Підкамінь Бродівського району Львівської області невідомі залили червоною фарбою могили поляків, а на центральному хресті написали "Смерть ляхам". Повідомляється, що на місці інциденту працювала поліція.

Читайте також: Стало відомо, у скільки Росії обійшлися антиукраїнські акції в Польщі
11 березня у Львові відбувся подібний інцидент: таким же чином був осквернений пам'ятник розстріляним у 1941 році польським професорам, який встановлений на Вулецьких пагорбах. Ведеться розслідування, прийнято рішення про цілодобову охорону пам'ятника.


Як повідомляв ONLINE.UA,  10 березня у Львівській області невідомі вандали пошкодили пам'ятник відомому українському письменнику Івану Франку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?