З'явилося відео погрому на митниці в Одесі
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилося відео погрому на митниці в Одесі

З'явилося відео погрому на митниці в Одесі
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковано відео з кадрами погрому в управлінні Одеської митниці в Одесі на вулиці Гайдара.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube на каналі «Новини 7 канал Одеса».
В описі до відеосюжету відзначається, що близько двох десятків людей в камуфляжі увірвалися 22 листопада в управління Одеської митниці на вулиці Гайдара.
«У кабінеті виконуючого обов'язки начальника невідомі провели досить жорстку розмову на підвищених тонах. Потім почалася бійка. При цьому зламали частину меблів. Люди в камуфляжі влаштували розборки на митниці через нібито «неправомірне затримання вантажу», - сказано в тексті анотації до відеосюжету.
За інформацією джерел «Новини 7 канал Одеса», мова йде про волоські горіхи. Після того як невідомі покинули будівлю митниці, їх оточили поліцейські.
Людей в камуфляжі на автобусі доставили в Малиновський відділ поліції Одеси для з'ясування осіб і всіх обставин правопорушення.
Відзначимо, згідно з повідомленням поліції Одеси, група людей з 20 чоловік, одягнених у камуфляжну форму, побили охоронця, проникли на другий поверх будівлі і розгромили колишній кабінет Юлії Марушевської - екс-начальниці Одеської митниці.


Як повідомляв ONLINE.UA, в соціальних мережах жорстко висміяли погром салону краси, який в третю річницю Майдану влаштували учасники протесту в центрі Києва, нібито переплутавши його з офісом Віктора Медведчука- українського політика, керівника руху "Український вибір", кума президента Росії Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?