24 лютого команда Зеленського представить мирний план — WP
Категорія
Україна
Дата публікації

24 лютого команда Зеленського представить мирний план — WP

24 лютого команда Зеленського представить мирний план — WP
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися американським журналістам, 24 лютого 2023 року або близько до цієї дати команда українського лідера Володимира Зеленського має намір офіційно представити мирний план.

Джерело: видання  The Wall Street Journal  з посиланням на європейських та українських дипломатів

Адміністрація Зеленського хоче представити плану миру уже в лютому

За словами редакції видання WSJ, їхні європейські та українські інсайдери стверджують, що поки офіційний Київ продовжує наповнювати мирний план конкретним змістом.

Поділитися своїми ідеями та своїм баченням з міжнародною спільнотою команда українського лідера Володимира Зеленеського, за попередніми даними, хоче у першу річницю російського вторгнення 24 лютого або близько до цієї дати.

Окрім того, зазначається, що офіційні представники Штатів, України та Альянсу уже попередили, що позиція офіційного Києва на будь-яких можливих перемовинах, на яких він, цілком можливо, буде вимагати суттєвих поступок від Кремля, безпосередньо залежитиме від позиції Збройних сил України на фронті.

Враховуючи це, Офіс президента України має намір підготуватися до можливих мирних переговорів, здобувши військові перемоги на фронті.

Як уже згадувалося раніше, нещодавно глава держави Володимир Зеленський обговорив з американським лідером Джо Байденом українську формулу миру. Президенту США сподобалася ідея провести саміт миру - він її уже підтримав.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?