400 днів війни. Зеленський записав звернення до українців
Категорія
Україна
Дата публікації

400 днів війни. Зеленський записав звернення до українців

400 днів війни. Зеленський записав звернення до українців
Джерело:  online.ua

Вже 400 днів Україна чинить опір агресії і терору РФ. Щодня український народ стає ближчим до омріяної перемоги.

Джерело: Володимир Зеленський

Звернення Зеленського на 400-й день війни

У традиційному вечірньому зверненні 30 березня президент Зеленський звернувся до кожного українця та подякував за вклад у нашу перемогу.

Чотириста днів... Чотириста днів нашої оборони від повномасштабної агресії. Це колосальний шлях, який ми пройшли. Всі разом – кожен і кожна, хто боровся й бореться за Україну. Хто дбав і дбає про державу й українців. Хто допомагав і допомагає нашій логістиці. Хто зміцнював і зміцнює українську стійкість, - сказав президент.

Зеленський зазначив, що Україна пройшла найстрашніші дні того лютого та гідно витримали й цю зиму.

Колосальні зусилля за цими словами... Ми пройшли минулу весну, що змінила перебіг цієї війни на користь нашої оборони. Минулого літа й восени ми довели, що весняне звільнення наших північних областей не було випадковістю. Битва за Київ, Чернігів, за Сумщину... Повернення районів нашої Харківщини, повернення Херсона, оборона Бахмута й Донбасу загалом – це героїзм українців, який світові не забути, - додав глава держави.

Також він наголосив, що Україна готує наступні кроки, активні дії. Готує наближення нашої перемоги.

Ми зараз перебуваємо на вирішальному етапі битви за Україну — Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив, що зараз ми перебуваємо на вирішальному етапі боротьби за Україну, яка триває століття, яка стала змістом життя різних поколінь нашого народу.

Ми зараз — на вирішальному етапі боротьби за нашу незалежність, суверенітет, боротьби за Україну, яка триває протягом століть, яка стала змістом життя різних поколінь нашого народу, — заявив Зеленський.

Президент підкреслив, що не має сумнівів, що "нам вдасться захистити Україну й вибороти для українського народу довготривалу безпеку, свободу й мир".

Ми повинні зробити все, щоб пришвидшити цей результат, пришвидшити нашу перемогу. Я вірю, що ваші дії наближатимуть нашу спільну українську мету. І нехай ваш характер проявить свою сталевість у боротьбі з окупантом, — сказав Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?