51-й Кураж на ВДНГ може стати останнім. Але це не точно
Категорія
Культура
Дата публікації

51-й Кураж на ВДНГ може стати останнім. Але це не точно

51-й Кураж на ВДНГ може стати останнім. Але це не точно
Джерело:  online.ua

Щомісячна київська барахолка "Кураж-базар" в середині жовтня може стати останньою, проведеною на ВДНГ, оскільки закінчується контракт на проведення заходів. Організатори вирішили не переїжджати в гарячці, а переосмислити досягнення і надалі повернутися з новими ідеями і локаціями. Про це заявила авторка "Куражу", Олена Гудкова.

Джерело: Facebook-акаунт організаторки

Вона поділилася, що в якийсь момент відчула гостру необхідність проаналізувати досягнення, злети і падіння, подумати над тим, де ще в Києві можна провести захід і організувати все таким чином, щоб перенести колишню атмосферу в нову локацію. Ініціатива існує вже 7 років і за цей час явище масової благодійності, яким є Кураж-базар, дуже прижилося серед киян.

"Ми з вами створили неймовірне: побудували місто в місті, створили з нуля першу подібну екосистему взаємодопомоги і підтримки без драми, ми зробили масову благодійність модною і зрозумілою, ми навчилися самі і навчили інших звертати увагу на проблеми ближніх, ми масштабували небайдужість і допомогли зблизитися різним людям на одному майданчику, особливо в танці... Друзі, приходьте обніматися на останній Кураж, вітати нас з Днем народження, сміятися і плакати, згадувати найкраще і найсмішніше, ми влаштуємо справжню farewell party з фотками, блискітками і треш-чадом", - каже організатор.

Під постом вже з'явилося чимало коментарів, які свідчать про те, що жителі міста дійсно будуть сумувати за благодійним заходом, за традицією супроводжуваним перфомансами, лекціями, майстер-класами.

  • "До мурашок ... До кому в горлі ... Ми поруч і разом. Вірю: буде ще й буде потужно";

  • "Кураж - це любов! А любов - це назавжди! Вірю, що буде переродження, а значить, буде ще крутіше";

  • "Як шкода ... ціла епоха добра, щастя і краси закінчується ... спасибі вам величезне за вашу працю і мільйони щасливих людей".

Благодійна щомісячна барахолка

Нагадаємо, “Кураж” — щомісячна київська барахолка з денними вечірками, інклюзивною дитячою зоною, виставками, лекціями, майстер-класами, перформансами, розвагами та селекцією київських ресторанів на фуд-корті. Частину прибутку з івентів організатори передають на благодійність.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?