97-річний українець потрапив до Книги рекордів Гіннеса
Категорія
Україна
Дата публікації

97-річний українець потрапив до Книги рекордів Гіннеса

97-річний українець потрапив до Книги рекордів Гіннеса
Джерело:  online.ua

97-річний українець Леонід Станіславський став світовим рекордсменом Книги рекордів Гіннеса. Харків'янин офіційно визнаний найстаршим тенісистом на планеті, який бере участь в змаганнях у віковій категорії 90+.

Джерело: офіційний сайт Guinness World Records

Леонід Якович займається тенісом 30 років. Він є найстаршим гравцем, який бере участь в змаганнях та є регулярним учасником чемпіонатів світу серед ветеранів у категорії 85+. Також Станіславський - бронзовий призер чемпіонату Європи в Анталії в парному розряді в категорії 80+. У харківському тенісному клубі Унікорт, де тренується Станіславський, повідомили що зараз він готується до свого чергового чемпіонату світу.

"7 липня експерти НРР здійснять офіційну церемонію оголошення світовим рекордсменом Книги рекордів Гіннеса знаменитого харків'янина", - повідомила керівниця Національного реєстру рекордів (НРР) України Лана Вєтрова.

97-річний Леонід Станіславський потрапив в Книгу рекордів Гіннеса (фото - facebook Лани Вєтрової)

Важливо відзначити, що національним рекордсменом України Леонід Станіславський став уже давно. У 2017 році він отримав титули "Найповажнішого віку тенісиста" і "Найповажнішого віку людини, яка здійснила спуск на тролеї".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?