Адель ошелешила фанатів дивною витівкою під час інтерв'ю
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Адель ошелешила фанатів дивною витівкою під час інтерв'ю

Адель ошелешила фанатів дивною витівкою під час інтерв'ю
Джерело:  online.ua

Всесвітно відома британська співачка Адель повернулась на музичну сцену після шестирічної перерви - артистка уже випустила альбом й продовжує активно давати довгоочікувані інтерв'ю. Проте одна з таких бесід з журналістом закінчилась невтішно: Адель просто відмовилися від розмови, оскільки останній не слухав її новий альбом.

Джерело: The Daily Mail

Адель образилася на журналіста та відмовилася від розмови з ним

Нещодавно Адель стала гостею телеканалу Channel 7 і прийшла на інтерв'ю до журналіста Метта Дорана, проте їм не вдалося довго поспілкуватися. Останній ставив артистці різні запитання, проте більшість з них не стосувалися музики.

Після цього зірка поцікавилася у журналіста, як би він оцінив новий альбом "30". На що Метт Доран відверто зізнався, що його не слухав. Це стало фінальноюточкою інтерв'ю – "ображена" Адель неочікувано для всіх покинула студію.

Варто звернути увагу на те, що інтерв'ю тривало 20 – 30 хвилин і мало завершений вигляд, однак лейбл співачки Sony заборонив телеканалу транслювати інтерв'ю. Згідно з останніми даними, компанія Seven Network, яка володіє телеканалом Channel 7, витратила на інтерв'ю з Адель, кадри з концерту One Night Only, і розмову з Опрою Вінфрі майже 1 мільйон доларів. Журналіста Метта Дорнана, який образив Адель, усунули від роботи на два тижні.

Як користувачі мережі відреагували на рішення Адель покинути інтерв'ю:

  • Здається, хтось вважає себе королевою - навіть смішно;

  • Журналіст повинен був підготуватися до інтерв'ю, послухати альбом - це його робота. Однак Адель також поводить себе несерйозно;

  • Корона не тисне?;

  • Як маленька дитина;

  • Журналіст повинен був підготуватися - він не професіонал;

  • Дуже дивна витівка! Була кращої думки про неї.

Як уже згадувалося раніше, нещодавно Адель випустила довгоочікуваний альбом "30". Він присвячений думкам Адель про материнство, її болюче розлючення та сина.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?