Adidas продає свій бренд Reebok за шалену суму
Категорія
Культура
Дата публікації

Adidas продає свій бренд Reebok за шалену суму

Adidas продає свій бренд Reebok за шалену суму
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома німецька компанія Adidas 13 серпня офіційно повідомила, що вже домовилась про продаж свого бренду спортивного одягу, взуття та аксесуарів Reebok американській Authentic Brands Group на загальну суму до 2,1 млрд євро.

Джерело: офіційний прес-реліз Adidas

Adidas вирішив продати свій бренд Reebok 

За попередніми даними, сторони планують закрити угоду у першому кварталі наступного року. Окрім того, наголошується, що Adidas має намір направити основну частину коштів від продажу Reebok на заохочення акціонерів.

"Reebok - цінна частина Adidas, і ми вдячні за внесок, який бренд та команда зробили для нашої компанії. З цією зміною власника ми вважаємо, що бренд Reebok матиме хороші позиції для довгострокового успіху", - наголосив генеральний директор Adidas Каспер Рорстед.

За словами засновника компанії Authentic Brands Group Джеймі Солтера, для них продовження історії Reebok - "велика честь".

"Це важлива віха для компанії ABG, і ми прагнемо зберегти цілісність, інновації та цінності Reebok. Ми з нетерпінням чекаємо тісної співпраці з командою Reebok, щоб розвивати успіх бренду", - підкреслив бізнесмен.

Варто звернути увагу на те, що американська Authentic Brands Group є власницею спортивного журналу Sports Illustrated, виробником тенісного спорядження Prince та брендів одягу Forever 21 і Juicy Couture.

Що важливо розуміти, сама Adidas придбала бренд Reebok ще 15 років тому за 3,8 млрд дол.

Про свої плани продати бренд Adidas офіційно оголосила в лютому поточному року. Це неочікуване рішення ухвалили у процесі розробки нової п'ятирічної стратегії. Керівництво компанії наголошувало, що хоче сконцентрувати свої зусилля на подальшому зміцненні позицій бренду Adidas на світовому ринку спортивних товарів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?