Андре Тан назвав речі, які потрібно негайно викинути із гардеробу
Категорія
Культура
Дата публікації

Андре Тан назвав речі, які потрібно негайно викинути із гардеробу

Андре Тан назвав речі, які потрібно негайно викинути із гардеробу
Джерело:  online.ua

Український дизайнер Андре Тан назвав ті речі, які роблять образ модниці дещо застарілим і не актуальним - за словами експерта, від них краще взагалі позбутися.

Джерело: Інстаграм Андре Тана

Приталені костюми

Ні для кого не секрет, що у нових лінійках вбрання більшості дизайнерів можна зустріти саме oversize. Ці речі додають стилю і точно підійдуть всім типам фігури.

"Коли речі сидять дуже приталені, це не прикрашає. Важливо, щоб між тілом і одягом був простір хоча б в 1 – 2 сантиметри. Це додасть образу легкості. Як мінімум, поєднуйте приталений силует з oversize", - зазначив Андре Тан.

Вінтажні речі

Український дизайнер звертає увагу на те, що старомодний крій чи фасони взуття не завжди виглядають настільки стильно, як би хотілось усім модницям, тому про вінтаж краще поки забути.

Забудьте про тонку чи прозору тканину

За словами експерта, занадто тонка тканина може зіпсувати будь-який образ. Ба більше, такі вбрання можуть підкреслити нерівність шкіри та спідню білизну. Саме тому Андре Тан закликає надавати перевагу вбранням з більш щільної тканини.

Ультракороткі міні

Дизайнер також радить забути про короткі вбрання, які у більшості випадків виглядають вульгарно.

"Звертайте увагу на довжину в усьому: рукави, штани, верхній одяг. Наприклад, рукав в три чверті – ознака застарілої речі. Краще буде його обрізати або закочувати до довжини вище ліктя. Пальто до колін також видає несучасний крій – більш актуальними стануть варіанти довжини міді або максі", – порадив Андре Тан.

Речі із застарілим декором

Дизайнер також закликає замінти вбрання зі стразами чи яскравим декором на лаконічні речі. Тоді цей одяг буде виглядати стильно дуже довго.

"Стрази, паєтки, аплікації, намистинки та інший декор одразу видають рік, коли ви купили річ", - наголошує Андре Тан.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?