Стильно та сміливо — реклама нової колекції Ріанни приголомшила мережу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стильно та сміливо — реклама нової колекції Ріанни приголомшила мережу

Стильно та сміливо — реклама нової колекції Ріанни приголомшила мережу
Джерело:  online.ua

Бренд всесвітньо відомої співачки Ріанни Savage X Fenty здивував мережу новою рекламною кампанією — цього разу демонстрували вишукану нижню білизну байкерші-афроамериканки. Відео з ними набирає шалені перегляди в інтернеті.

Джерело: Фейсбук-сторінка SavageXFenty

Байкерші з'явилися у новій рекламній кампанії бренду Ріанни

Варто звернути увагу на те, що Caramel Curves - це банда байкерш з Нового Орлеана, учасницями якої є винятково жінки: бізнесвумен, матері, лідерки спільнот та власниці малого бізнесу, які зустрічаються щонеділі, щоб зайнятися спортом, в якому домінують традиційно чоловіки.

"Caramel Curves показують світові, що таке крутий бос, а також додають поїздці сексуальності", - прокоментувала нову рекламну кампанію бренду сама Ріанна.

У минулому учасниць кампейну критикували за їх сміливий вигляд, особливо за підбори.

"Щоразу, коли ми публікуємо щось, то готуємося почути: "Дурні дівчата, які їздять на підборах. Хто їде на підборах і не захищає себе? Хто не носить належного спорядження?"... Ми не хочемо, щоб це звучало так: "Ми сяємо і приваблюємо всіх навколо". Безпека для нас важлива. Безпечне повернення додому для нас має значення... Ми цінуємо своє тіло, наприклад, хочемо, щоб наша шкіра була гарною. Ми не хочемо, щоб на нашій шкірі було багато шрамів... Але я спостерігала за падінням мільйонів чоловіків, у яких не було підборів", - прокоментувала рекламну кампанію бренду одна із її учасниць.

Як в мережі реагують на нову рекламу бренду Ріанни:

  • Стильно і сміливо! Мені дуже подобається!

  • Дівчата - красуні. Надіюся, що їх підтримають і цього разу обійдемося без критики.

  • Мені здається, це не надто безпечно.

  • Дуже круто! Ріанна - геніальна дизайнерка.

  • Ріанна вкладає душу у свої продукти.

  • Вау! Просто супер! Дівчата - неймовірні!

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?