Аеропорт Бориспіль хоче витратити 52 мільйона гривень на прибирання непрацюючих терміналів
Категорія
Україна
Дата публікації

Аеропорт Бориспіль хоче витратити 52 мільйона гривень на прибирання непрацюючих терміналів

Аеропорт Бориспіль хоче витратити 52 мільйона гривень на прибирання непрацюючих терміналів
Джерело:  online.ua

Аеропорт "Бориспіль" планує замовити комплексне обслуговування внутрішніх приміщень аеровокзального комплексу, паркінгу та інших об’єктів аеропорту на суму в понад 51 мільйон 777 тис. гривень.

Джерело: Prozorro

Бориспіль хоче витратити 52 мільйона гривень на прибирання непрацюючих терміналів

Як повідомляється на сайті державних закупівель, послуги мають надаватися в період з 1 серпня 2023 по 30 липня 2024 року, тобто протягом 12 місяців. Очікувана вартість послуг становить 51 млн 777 тис. 332 грн сорок п'ять копійок. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 28 червня цього року.

Зокрема, переможець торгів повинен буде прибирати у терміналах та інших будівлях аеропорту "Бориспіль" 831 умивальник, 800 унітазів, 233 пісуари та 167 душових.

Загалом переможець торгів повинен буде надавати такі послуги:

  • прибирання площ загального використання, виробничих і сантехнічних приміщень аеровокзального комплексу та інших об’єктів аеропорту;

  • прибирання площ загального використання Прем’єрVIP зали, Бізнес залів пасажирських терміналів "D" та "F";

  • прибирання площ загального використання, виробничих та сантехнічних приміщень паркінгу;

  • миття фасадів будівель аеровокзального комплексу;

  • очищення покрівель та козирків будівель аеропорту від льоду та бурульок.

Комунальники планують закупити пісок на пляжі Києва

На сайті державних закупівель Prozorro 14 червня 2023 року з'явилися торги з підсипки піску та планування пляжної території у Києві, а зайнятися цим вирішило державне комунальне підприємство "Плесо".

Всі ці послуги коштуватимуть 6,5 мільйонів гривень. Торги мають відбутися 23 червня о 12:30.

На 7 пляжів у Києві планують підвезти 11 тисяч 810 тонн піску, доставку хочуть здійснити баржами та вантажними автомобілями. Загалом пісок розподілятимуть на 49 тис. 488 м² територій столичних пляжів.

Крім того, комунальники до цього вже перевіряли якість питної води, піску та ґрунту на пляжах. Договір з тендеру було укладено 17 травня цього року на загальну суму на 292 тисячі гривень із "Київським міським центром контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України".

Варто зазначити, що киянам забороняють відвідувати пляжі, тому що там не укриттів, а пляжний сезон зовсім вирішили скасувати, тому виникає логічне питання – для кого і навіщо закуповують пісок на таку надхмарну суму.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?