Аеропорт «Київ» (Жуляни) незабаром закриють: відома причина
Категорія
Україна
Дата публікації

Аеропорт «Київ» (Жуляни) незабаром закриють: відома причина

Аеропорт «Київ» (Жуляни) незабаром закриють: відома причина
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Один з двох столичних аеропортів – «Київ» (Жуляни) незабаром буде закрито. Починаючи з 2 вересня на цьому летовищі протягом 10 днів не відправлятимуться і не прийматимуться будь-які рейси, а також не будуть обслуговуватися пасажири. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс-Україна ».

За даними прес-служби аеропорту, перерва в роботі почнеться з 9:00 2 вересня і завершиться о 9:00 12 вересня 2019 року. Причиною зупинки є проведення поточного ремонту злітно-посадкової смуги. На час ремонтних робіт рейси авіакомпаній, які базуються в аеропорту «Київ», перейдуть на тимчасове обслуговування в Міжнародний аеропорт «Бориспіль». Пасажирські рейси будуть розподілені між терміналами D і F.

Пасажири авіакомпаній Alitalia, Pegasus Airlines, Мотор Січ, Belavia і LOT вилітатимуть з терміналу D аеропорту «Бориспіль». Рейси авіакомпаній Wizz Air, Ernest Airlines, Buta Airways, Jonika Airlines, Vueling обслуговуватимуться в терміналі F.

Як відомо, аеропорт «Київ» (Жуляни) є другим за обсягами пасажиропотіку в Києві та третій в Україні. Протягом минулого року ним скористалися 2,8 млн чоловік, що на 25% більше, ніж у 2017 році. На відміну від «Борисполя», аеропорт «Жуляни» розташовано в межах Києва, лише за 8 кілометрів від центру столиці.

Нагадаємо, що кілька тижнів тому в аеропорту «Київ» сталась надзвичайна пригода  з літаком Belavia.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?