Агресія РФ може вийти за межі України — глава Міноброни Британії
Категорія
Політика
Дата публікації

Агресія РФ може вийти за межі України — глава Міноброни Британії

Агресія РФ може вийти за межі України — глава Міноброни Британії
Джерело:  online.ua

На переконання очільника Міністерства оборони Британії Бена Воллеса, команда російського диктатора Володимира Путіна може поширити свою агресію за межі України. Він звернув увагу на те, що це становить для Європи "найбільш пряму та нагальну загрозу".

Джерело: "Європейська правда"

РФ може напасти й на інші країни — глава Міноброни Британії

За його словами, протягом останніх років почала стрімко зростати загроза від держав.

Просто зараз Росія – це найбільш пряма і нагальна загроза нашим союзникам і нам. І я цілком серйозно кажу, що існує дуже реальна небезпека, що Росія кине виклик іншим територіям Європи, але у дні ракет великої дальності й прихованих операцій відстань уже не забезпечує захист, - зазначив Бен Воллес.

Він також звернув увагу на те, що в сучасних умовах також почав змінюватися характер загроз, які постають перед офіційним Лондоном та міжнародною спільнотою, проте не пояснив, про що саме йдеться. Воллес також наголосив, що не лише Росія становить загрозу Британії.

Бен Воллес (фото — facebook.com/mod.mil.rus)

Рішучий Китай, який готовий кинути виклик системі, що заснована на правилах, і демократії; тероризм, що охопив Африку, ядерні амбіції Ірану, які досі не вирішені – загроза зростає, - підкреслив очільник Міноборони Британії.

Нагадаємо, що на думку німецького канцлера Олафа Шольца, наразі є дуже мало шансів на припинення війни в Україні дипломатичним шляхом.

Наразі йдеться більше про те, щоб підтримувати тиск на Росію, щоб взагалі зробити кінець війни можливим і Росія усвідомила, що не може диктувати умови миру. Тож буде лише один вихід, якщо Путін визнає, що його план не вдасться – і саме про це зараз йдеться, — заявив німецький лідер нещодавно.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?