Ахметов прокоментував чутки про конфлікт із Зеленським
Категорія
Україна
Дата публікації

Ахметов прокоментував чутки про конфлікт із Зеленським

Ахметов прокоментував чутки про конфлікт із Зеленським
Джерело:  online.ua

Український олігарх Рінат Ахметов вирішив спростувати чутки про те, що манера спілкування представників Офісу президента із ним зіпсувала його стосунки з командою глави держави Володимира Зеленського, а також те, що його ЗМІ почали більше критикувати владу через це.

Джерело: "Радіо Свобода"

Ахметов відреагував на чутки про конфлікт із Зеленським

"Ні, це – неправда. Я з усіма спілкуюся шанобливо і із собою нікому не дозволю говорити по-хамськи", - заявив Ахметов.

За словами українського олігарха, не було жодних домовленостей про те, як мають виглядати ефіри про діяльність команди Володимира Зеленського на каналах, які входять до складу його медіахолдингу. Окрім того, Ахметов заперечує, що причетний до збільшення обсягу критики влади на його каналах в останній місяць.

"Для того, щоб Україна була сильною та успішною, потрібна економічна та політична конкуренція. Політична конкуренція – це і є свобода слова. Наші канали надають рівнозначний майданчик для висловлення думок як представникам влади, так і опозиції. Але якщо в останні місяці владу критикують більше, ніж раніше, – це, гадаю, питання до влади. (...) Я переконаний, що журналісти наших каналів запрошують яскравих і сильних політиків і від влади, і від опозиції. Політиків, чия думка важлива та цікава людям. І створюють для них можливість для чесної боротьби та чесної конкуренції", - стверджує олігарх.

Окрім того, Рінат Ахметов називає "абсолютною брехнею" інформацію журналістів про те, що в "інструментарій переговорників від групи олігарха Ахметова" входить "фінансове заохочення" депутатів та чиновників і підключення медіа-ресурсів до "залякування". За словами бізнесмена, він не вважає себе олігархом і не бачить підстав для запровадження санкцій проти себе.

Читайте також

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?