Air France скасувала рейси між Києвом та Парижем
Категорія
Світ
Дата публікації

Air France скасувала рейси між Києвом та Парижем

Air France скасувала рейси між Києвом та Парижем
Джерело:  online.ua

Авіакомпанія Air France оголосила про скасування рейсів до української столиці на вівторок з міркувань безпеки.

Джерело:   BFMTV

Рейси Air France Київ-Париж тимчасово зупинені

Авіакомпанія Air France повідомила про скасування своїх рейсів, запланованих на вівторок між Парижем і Києвом "з огляду на ситуацію на місці і в якості запобіжного заходу".

Air France буде регулярно переоцінювати ситуацію і нагадувати, що безпека польотів, своїх клієнтів і екіпажів є абсолютним імперативом, - додала вона.

До цього часу компанія забезпечувала дві ротації на тиждень між Парижем і Києвом, у вівторок і неділю.

19 лютого німецька компанія Lufthansa вже оголосила, що припиняє рейси до Києва та Одеси з понеділка до кінця лютого, зберігаючи сполучення зі Львовом.

Франція закликала своїх громадян виїхати з України

Франція також рекомендувала всім своїм громадянам покинути Україну, оскільки загроза вторгнення Росії стає все більш гострою.

Рекомендується всім громадянам Франції, чиє перебування в Україні не має вагомих причин, залишати країну, – підкреслили у французькому МЗС у своїх порадах щодо подорожей.

Французи, які опинилися «в областях Харківської, Луганської та Донецької», а також у Дніпровській області, «закликаються невідкладно покинути ці райони», наполягає МЗС.

Хоча Франція в ніч з неділі на понеділок оголосила про зустріч Володимира Путіна і Джо Байдена, спрямованої на розрядження кризи, Кремль назвав у понеділок "передчасним" проведення такого саміту.

Москва також звинуватила Україну в обстрілі російського прикордонного пункту. В РНБО такі звинувачення спростували. Там також неодноразово заявляли, що України не готує жодних наступальних операцій на ОРДЛО.

Ми не ведемо ці обстріли, ми до них не маємо ніякого відношення. Ми попереджали і зараз попереджаємо, що вони можуть фантазувати скільки завгодно, вони можуть робити що завгодно, і ми до цього готові, більш того, до цього готовий світ. Бажання РФ спровокувати нас на активні дії не вийде, - сказав секретар РНБО Олексій Данілов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?