Активізація наступу РФ розпочалася ще на початку лютого — ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Активізація наступу РФ розпочалася ще на початку лютого — ГУР

Активізація наступу РФ розпочалася ще на початку лютого — ГУР
Джерело:  online.ua

Активізація російських окупантів на території України розпочалася ще на початку лютого цього року — вони намагаються втілити завдання, поставлені президентом РФ Володимиром Путіним.

Джерело: Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький

Наступ окупантів вже почався

Активізація окупаційних військ розпочалася ще на початку лютого.

Наразі Володимир Путін намагається зберегти режим Кремля, своє життя, владу, а також посади тих людей, які його оточують та поставили все на війну проти України, - повідомив Вадим Скібіцький.

На початку листопада минулого року росіянам довелося вивести свої війська з Херсона, і вони почали перегрупування, яке зайняло кілька місяців. Усі ті підрозділи військ було перекинуто інші ділянки, і тепер як мінімум з початку лютого окупантами ведуться реальні наступальні дії на 4-5 напрямах.

Чекати можна на все, що завгодно — і ракетних ударів, і інших провокаційних дій, проте українські сили оборони до цього готові. Дуже багато залежатиме від того, як пройдуть наступні місяці, — йдеться у повідомленні.

Головними цілями РФ на сьогоднішній день є Куп'янськ у Харківській області, а також Лиман, Бахмут, Мар'їнка, Авдіївка та Вугледар у Донецькій області. Успіхи Росії незначні, як зазначає представник ГУР МО, і це говорить про те, що вони виснажені.

Що відомо про новий наступу армії РФ в Україні 

За словами секретаря РНБО Олексія Данілова, новий наступ злочинної армії РФ в Україні триває вже близько 10 днів, однак окупантам так і не вдалось зробити його масштабним.

Словосполучення «великий», як вони хотіли, вже згасло. Великого наступу, як вони планували немає, він вже, за їхнім задумом, триває восьмий чи десятий день. Жодних успіхів немає. П'ять напрямків сьогодні, де вони намагаються атакувати. Але наші бійці мужньо захищають нашу країну, – наголосив він.

Читати також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?