Алек Болдуін вперше публічно розказав про трагічну смерть українки Галини Хатчінс
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Алек Болдуін вперше публічно розказав про трагічну смерть українки Галини Хатчінс

Алек Болдуін вперше публічно розказав про трагічну смерть українки Галини Хатчінс
Джерело:  online.ua

Голлівудський актор Алек Болдуін після трагічної смерті українки Галини Хатчінс на зйомках не може оговтатися від переживань. Він уперше вирішив зробити публічну заяву та емоційно звернувся до людей. Болдуін відверто розповів про стосунки із загиблою, про те, як він підтримує її родину і що має намір зробити після жахливої трагедії.

Джерело: TMZ

Болдуін запевнив людей, які переслідували його машину, що з Галиною Хатчінс вони були друзями. Він також пояснив, що поки триває розслідування трагедії, він не може розкривати подробиці і закликав залишити його родину в спокої.

"У день, коли я приїхав до Санта-Фе і почав зніматися, я запросив її та Джоеля на вечерю. У нас була дуже злагоджена команда, ми разом знімали фільм і тут трапляється ця жахлива подія", - прокоментував випадкове вбивство українки Болдуін.

Він також підкреслив, що за всю історію кінематографа на знімальному майданчику було випущено мільярди куль і майже жоден із пострілів не закінчувався трагедією. Болдуін назвав трагічний випадок з українкою "одним на трильйон", але він погоджується з тим, що на зйомках слід обмежити використання справжньої зброї.

Актор наголосив, що зустрічався з чоловіком загиблої Метью та 9-річним сином Галини. Охарактеризувати зустріч він не зміг, зазначивши, що рідні Галини пригнічені, шоковані та вбиті горем.

"Але ми перебуваємо у постійному контакті, тому що ми переживаємо за цю родину", – запевнив актор.

Болдуін випадково застрелив українку Галину Хатчінс - коротко про трагедію

  • Трагедія сталася 21 жовтня під час зйомок вестерну "Іржа".

  • Внаслідок пострілу Болдуіна загинула кінооператорка Галина Хатчінс і отримав поранення режисер Джоель Соуза - він стояв за спиною загиблої. Постріл зроблений з кольта часів епохи підкорення Дикого Заходу

  • Галині Хатчінс було 42 роки. Вона багато років працювала у Голлівуді. У 2019 році журнал асоціації кінематографістів Америки включив українку до десятки найперспективніших операторів США.

  • Розслідування трагедії продовжується. У зброї був нібито один бойовий патрон.

  • Під увагою слідства перебувають двоє: експертка зброї Ганна Гутьєррес-Рід, яка була відповідальна за зброю на знімальному майданчику, а також асистент режисера Дейв Голлс, який передав Болдуіну зброю. Саме Голлс запевнив Алека, що зброя є безпечною. Під час розслідування Голлс визнав, що не перевірив повністю пістолет, перш ніж назвати зброю безпечною.

  • Болдуін утримується від публічних коментарів після нещасного випадку. На цьому наполягли слідчі. Як пишуть ЗМІ, актор "перебуває в глибокому шоці після інциденту".

  • На даний момент нікому не було висунуто звинувачень у зв'язку з трагедією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?