Актор Алек Болдуін вбив українку під час зйомок фільму
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Актор Алек Болдуін вбив українку під час зйомок фільму

Актор Алек Болдуін вбив українку під час зйомок фільму
Джерело:  online.ua

Відомий голлівудський актор Алек Болдуін на знімальному майданчику випадково застрелив із пістолета жінку-оператора і поранив режисера. В результаті нещасного випадку загинула українка Галина Хатчінс.

Джерело: BBC

Алек Болдуін під час зйомок застрелив українку Галину Хатчінс

За словами іноземних інсайдерів, трагічна подія сталася на ранчо Бонанза-Крік під час зйомок вестерну "Іржа". Болдуін вистрелив із реквізитного пістолета.

"На зйомках актор мав стріляти холостими патронами. Представник знімального майданчика сказав, що нещасний випадок стався через пропуски запалювання зброї з холостими патронами. Під час вистрілу осколки кулі розлетілися і потрапили у двох людей – операторку Галину Хатчінс і режисера Джоела Соуза. Прессекретар Болдуіна також повідомив інформаційному агентству AP, що інцидент стався через неправильне запалювання рушниці", - йдеться в повідомленні.

Згідно з останніми даними, у режисера Джоела Соуза пошкоджена ключиця – його у критичному стані шпиталізували. 42-річну українську операторку Галину Хатчінс оперативно доставили на вертольоті в лікарню, однак лікарям не вдалося врятувати її життя.

Представники міжнародної гільдії кінематографістів заявили, що смерть Хатчінс була "руйнівною новиною" і "жахливою втратою".

"Наразі деталі неясні, але ми працюємо, щоб дізнатися більше, і підтримуємо повне розслідування цієї трагічної події", - виступив із коментарем очільник гільдії Джон Ліндлі та виконавчий директор Ребекка Рейн.

Розслідування інциденту уже розпочалося. Зйомки картини вирішили призупинити. Варто також зазначити, що Алек Болуін є співпродюсером фільму і грає злочинця, внука котрого засудили за випадкове вбивство.

Що відомо про Галину Хатчінс

Українська опертарока вивчала міжнародну журналістику в Київському національному університеті. 6 років тому вона закінчила American Film Institute та встигла попрацювати над такими картинами як "Blindfire", "Archenemy" та "Darlin'". Журнал American Cinematographer у 2019-му назвав українку новою зіркою американської кіноіндустрії.

Галина Хатчінс (фото - instagram.com)

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?