Помер українець-велетень Ігор Вовковинський — найвища людина світу
Категорія
Україна
Дата публікації

Помер українець-велетень Ігор Вовковинський — найвища людина світу

Помер українець-велетень Ігор Вовковинський — найвища людина світу
Джерело:  online.ua

В одній з американських лікарень помер українець-велетень Ігор Вовковинський. Найвища людина світу пішла з життя в 38 років. Причиною його смерті стала хвороба серця.

Джерело: Facebook мами Ігора Вовковинського

Світлана Вовковинська уточнила, що Ігор помер увечері 20 серпня в лікарні. До останніх хвилин життя з ним залишалися його найближчі люди.

"Ігор помер 20 серпня о 22:17 в лікарні через хворобу серця. Я і його старший брат Олег були з ним до кінця. Його остання вечеря був: шматок Київського торта і фанта. За кілька годин до смерті його відвідали дружина брата Алла і діти. Ігор був радий їх бачити, і хоча говорити йому було важко, пробував пожартувати над своїм племінником Андрієм, який вивчив українську мову за місяць в Україні ", - повідомила мама українця-велетня.

Ігор Вовковинський був відомий на весь світ як найвища людина. У 2010 році він через високий зріст в 234,5 см був занесений в Книгу рекордів Гіннесса.

Що відомо про українця-велетня Ігоря Вовковинського

Ігор Вовковинський з мамою (фото - facebook.com/igorvovk)

  • Ігор Вовковинський народився 18 вересня 1982 місті Бар Вінницької області.

  • У віці семи років він емігрував до США разом з родиною на лікування - у Ігора виявили пухлину, яка тиснула на гіпофіз і випускала в організм підвищену кількість гормону росту.

  • На той момент хлопчик важив 90 кг, а його зріст сягав 182 см.

  • Прославився Ігор Вовковинський в 2013 році. Тоді він з'явився на сцені Євробачення 2013 в номері представниці України - в образі вікінга він виніс Злату Огневич на сцену.

  • До цього Ігор привернув увагу кінематографістів. Він зіграв роль самого себе в "Шоу доктора Оз" і високого товариша Джонні Хайдевея в комедії "Безшлюбний тиждень".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?