Поранений Алеком Болдвіном режисер вперше відреагував на вбивство операторки з України
Категорія
Події
Дата публікації

Поранений Алеком Болдвіном режисер вперше відреагував на вбивство операторки з України

Поранений Алеком Болдвіном режисер вперше відреагував на вбивство операторки з України
Джерело:  online.ua

Режисер фільму "Раст" Джоел Соуза вперше порушив мовчання після смерті колеги Галини Гатчинс. Соуза запам'ятав Гатчинс як «неймовірно талановиту» кінематографістку. Нещодавно він теж пережив поранення з гвинтівки на знімальному майданчику, його колегу Галину Гатчинс врятувати так і не вдалося.  

Джерело: NBC News

Режисер фільму "Раст" Джоел Соуза поки що продовжує лікування після того, як він і оператор Галина Гатчинс були підстрелені з рушниці актором Алеком Болдвіном. Інцидент стався на знімальному майданчику в четвер, Соуза каже, що він «спустошений через втрату друга і колеги Гатчинс».

«Вона була доброю, енергійною, неймовірно талановитою, боролася за кожен дюйм і завжди підштовхувала мене до кращого», - сказав Соуза журналістам.

Гатчинс працювала оператором-постановником фільму "Раст" разом з Соузою в Нью-Мексико, саме тут проходили зйомки, під час яких Алес Болдвін не зміг впоратися зі зброєю. Гатчинс була доставлена на вертольоті в лікарню Університету Нью-Мексико, де вона була оголошена мертвою, а Соуза був доставлений в лікарню на машині швидкої допомоги.

«Я думаю про її сім'ю в цей дуже важкий час», - сказав Соуза.

Реакція на смерть Галини Гатчинс її чоловіка

Чоловік Галини, Метт Гатчинс в п'ятницю прокоментував трагедію в своєму першому пості в соціальних мережах після смерті його дружини.

«Галина надихала всіх нас своєю пристрастю і баченням, і її спадщина занадто значима, щоб висловити її словами, - написав він у Твіттері разом з фотографією своєї покійної дружини і їх сина. - Наша втрата величезна, і ми просимо ЗМІ поважати приватне життя моєї сім'ї, поки ми намагаємося впоратися з нашим горем. Ми дякуємо всім за те, що поділилися фотографіями та історіями з її життя».

Сім'я, друзі і колеги з кіноіндустрії висловлювали співчуття і публікували данину поваги її роботі в соціальних мережах протягом останніх кількох днів.

42-річна Галина Гатчинс була родом з України, зросла на військовій базі за Полярним колом. Якийсь час вона працювала репортером-розслідувачем в Європі, перш ніж переїхати в Лос-Анджелес, щоб знімати кіно.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?