Аліна Паш відмовилась від участі у Євробаченні-2022
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Аліна Паш відмовилась від участі у Євробаченні-2022

Аліна Паш відмовилась від участі у Євробаченні-2022
Джерело:  online.ua

Аліна Паш перемогла у Нацвідборі на Євробачення-2022, проте зняла свою кандидатуру після гучного скандалу через поїздку в Крим у 2015 році. Тоді вона порушила закон України, потрапивши на півострів з території Росії.

Джерело: інстаграм Аліни Паш

Аліна Паш не поїде на Євробачення

Співачка написала, що не хоче брати участі в скандалі та не поїде на Євробачення.

Я не хочу далі бути у цій брудній історії. З важким серцем Я знімаю свою кандидатуру як представника України в конкурсі Євробачення. На жаль. Мені справді дуже жаль, - написала Паш.

Вона зазначила, що дотримується законів України та намагається нести традиції та цінності України в світ, а скандал навколо її перемоги зовсім не те, що вона закладала у свою пісню.

Я артистка, а не політик. У мене немає армії піарників, менеджерів, юристів аби протистояти усій цій атаці та натиску, зламам моїх соціальних мереж; погрозам. А також абсолютно неприйнятним формулюванням, які дозволяють собі люди, не розібравшись у ситуації та забувши про гідність кожного громадянина України, - вважає співачка.

Також артистка подякувала шанувальникам.

Окремо, хочу подякувати всім, хто мене підтримує та допомагає, хто чує мою пісню і важливе повідомлення, а не плітки про мене. Дякую! - зазначила Аліна Паш.

Що відомо про скандал з Аліною Паш

У 2015 році Аліна Паш виступала в окупованому Криму. У своїх соціальних мережах вона писала, що потрапила до Криму з території Росії, що суперечить законам України. Вона підтвердила цей факт в інтерв'ю Катерині Осадчій.

Це порушує правила участі в Нацвідборі.

Проте тепер Паш зазначала, що потрапила до Криму через український КПВВ Чаплинка.

Вона надала Суспільному довідку про такий перетин кордону, проте у Держприкордонслужбі сказали, що такий документ не створювали та не видавали. Співачка згодом повідомила, що довідку надали представники її команди, а не вона сама.

Пізніше Паш повідомила, що ДПСУ не можуть надати відповідний документ, тому що інформація про перетин КПВВ зберігається протягом п’яти років.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?