Аліну Паш можуть відсторонити від участі у Євробаченні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Аліну Паш можуть відсторонити від участі у Євробаченні

Аліну Паш можуть відсторонити від участі у Євробаченні
Джерело:  online.ua

"Сіспільне" вирішило поки відкласти підписання контракту з переможицею Нацвідбору на Євробачення співачкою Аліною Паш поки не буде з'ясовано, з території якої країни вона в'їжджала до анексованого РФ Криму.

Джерело: прес-конференція голови правління "Суспільного" Миколи Чернотицького

Що відомо про скандальне відвідування Криму Аліною Паш

Чернотицький повідомив, що не візьме на себе відповідальність і не буде підписувати контракт зі співачкою, поки не з'ясується, з території якої країни Паш у 2015 році в'їжджала до Криму.

У разі, якщо з'ясується, що вона в'їхала з території РФ, тим самим порушивши правила, замість неї Україну на Євробаченні буде представляти гурт Kalush Orchestra, який зайняв друге місце.

Наразі представники Державної прикордонної служби повинні підтвердити, що надані співачкою документи є достовірними.

До цього Паш показала документи, згідно з яким, вона потрапила до Криму через КПВВ Чаплинка. Проте 14 лютого в мережі з'явилися повідомлення, що це може бути фальсифікацією і Alina Pash нібито потрапила до Криму через російський кордон.

Чорнотицький також заявив, що "Суспільне" за його особистим зверненням направляло запит до ДПСУ, яким саме чином співачка потрапила до Криму у 2015 році. Але там відмовились надавати відповідь, посилаючись на захист персональних даних.

Проте я дуже вдячний небайдужим громадянам, які сьогодні оприлюднили інформацію, що, за їхніми даними, вона в'їжджала все-таки з Москви... Через годину після цього я підписав нове звернення до Державної прикордонної служби. У разі якщо ця довідка була недійсна і "Суспільне" було шахрайським способом обдурене, компанія ухвалютиме нове рішення... До того моменту як голова правління "Суспільного"я відмовляюся підписувати договір з переможницею нацвідбору, оскільки є досить великий сумнів, - заявив Чорнотицький.

Співачка заявляла, що вона не порушувала закону. 11 серпня 2015 року, стверджує зірка, вона потрапила на півострів через КПВВ Чаплинка, а 13 числа повернулася назад тим самим шляхом. У Криму вона виступала на весіллі українців.

Водночас у мережі раніше публікувалися фото, зроблені артисткою в Москві. Як видно з дат, у російській столиці вона могла робити пересадку, щоб опинитись у Криму, проте справжність постів не підтверджена.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?