Алла Пугачова прилетіла до Москви. Для чого
Категорія
Світ
Дата публікації

Алла Пугачова прилетіла до Москви. Для чого

Алла Пугачова прилетіла до Москви. Для чого
Джерело:  online.ua

Відома співачка Алла Пугачова повернулася в Росію. Відомо, що її чоловік Максим Галкін, якого країна-агресор визнала "іноагентом", не з нею. Зараз гуморист в Португалії.

Джерело: росЗМІ

Алла Пугачова прилетіла до Москви

Російські пропагандистські ЗМІ стверджують, що помічниця Пугачової Олена Чупракова вже це підтвердила. Також вона розповіла, чи знає про плани співачки.

Передбачається, що Примадонна прилетіла до Москви на похорон свого друга - модельєра Валентина Юдашкіна. Прощання з ним відбудеться в Москві 6 травня. Однак помічниця співачки не змогла підтвердити або спростувати цю інформацію.

Сама Пугачова повернення в Москву поки що не коментувала. Її чоловік Максим Галкін також нічого про це не говорить. На своїй сторінці в Instagram він повідомив, що знаходиться в Португалії, де планує дати концерт.

Максим Галкін жорстко розкритикував Кремль та росіян після удару по Одесі

Відомий російський гуморист Максим Галкін засудив дії російської влади та висловив співчуття постраждалим в результаті удару РФ по Одесі, який забрав життя 8 людей. Окрім того, комік закликав журналістів та високопосадовців країни-агресорки припинити розповсюджувати брехню про цю війну.

В такій кількості страшних речей винувата Росія, але при цьому говорить, що не є винуватою. Звірства в Бучі — це не ми, малайзійський боїнг — це не ми, Маріуполь зрівняли з землею — це не ми, в Одесу летить ракета — це ми, але не зовсім ми. Все — не ми. А ми що там робимо? Глибокі співчуття всім рідним загиблих. Світла пам’ять, — завершив своє звернення артист.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?