Alyona Alyona назвала причину розриву стосунків зі своїм хлопцем
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Alyona Alyona назвала причину розриву стосунків зі своїм хлопцем

Alyona Alyona назвала причину розриву стосунків зі своїм хлопцем
Джерело:  online.ua

14 лютого, у День всіх закоханих, Alyona Alyona повідомила своїм шанувальникам про те, що розірвала стосунки з коханим Денисом, більш відомим як Yoxden. За словами співачки, вони розійшлись два тижні тому, не прозустрічавшись і року.

Джерело: Інстаграм-сторінка Alyona Alyona

Alyona Alyona зізналася, чому розійшлася зі своїм хлопцем

Про розрив реп-виконавиця вперше розповіла на своїй сторінці у Фейсбук - вона оприлюднила валентинку з жовто-синім гербом і написом: "Пишаюся армією! Люблю Україну". У дописі артистка зізналася, що вони з Денисом "залишилися люблячими друзями", а трохи пізніше пояснила фанатам, чому вони ухвалили таке неочікуване рішення.

Насамперед Alyona Alyona закликала шанувальників не шукати в їхньому розставанні підводних каменів. За словами зірки, вони розірвали стосунки не через зраду, без сварок і ножів у спину.

Відомо, що пара цілий місяць жила окремо й ця відстань допомогла їм зрозуміти, що почуттів більше намає.

Ми не пережили свій перший рік. Ніхто й уявити не міг, що відстань і розлука проллють світло на правду. А вона виявилася гіркою: "Якщо любиш – відпусти"… Ми кохаємо одне одного, але цього замало, щоб обоє були щасливі на всі сто, - наголосила співачка.

Варто зазначити, що ще після новорічних свят Alyona Alyona з'їхала від бойфренда – зібрала речі та поїхала в таємниче місце в Україні, де мала б відпочивати від шоу-бізу, стресів і соціальних мереж.

Що відомо про роман Alyona Alyona з блогером Yoxden

Alyona Alyona та Денис вперше познайомились восени 2020 року на одній зі світських тусівок - офіційно вони почали зустрічатися 14 лютого 2021-го. Зірка доволі довго не наважувалася розповідати про свого коханого, однак зізнавалася, що він публічна персона.

Протн влітку журналісти помітили їх разом, коли ті сідали в таксі. Тоді вся країна дізналась, що артистка зустрічається з тіктокером і блогером Yoxden.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?