Позитив розповів правду про розпад гурту "Время и Стекло"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Позитив розповів правду про розпад гурту "Время и Стекло"

Позитив розповів правду про розпад гурту "Время и Стекло"
Джерело:  online.ua

У 2020 році популярний український гурт "Время и Стекло" неочікувано для всіх заявив про свій розпад. Лиш зараз Позитив (Олексій Завгородній - ред.) вирішив зізнатися, чому насправді розпався колектив.

Джерело: Ютуб-канал Лізи Дідковської

Позитив назвав причину розпаду гурту "Время и Стекло"

Відомий український співак Позитив вирішив більше не приховувати, хто насправді був ініціатором розпаду гурту. За його словами, це зробила Надя Дорофєєва, яка довго мріяла про початок сольної кар'єри.

Всі дівчатка, що працюють в групах, хочуть бути сольними артистками. У нас була розмова, коли Надя сказала: "Ми загралися з дуетом, закриваймо наш проєкт і йдемо далі". Вона мені просто сказала: я хочу йти сольно. Як мені здавалося, це дурна ідея, я б міг ще попрацювати в групі, я думаю, що Надя також, – зізнався Олексій Завгородній.

За словами Позитива, це рішення Наді не зіпсувало їхні стосунки - вони досі залишаються близькими друзями.

У нас дружні стосунки. Паралельно з цим ми компаньйони й партнери по успіху. Ми працюємо в одній студії, я чую будь-які демки, які вона записує, колаборації. Часто вона може запитати мою думку, і мені приємно. Те ж саме по моїх треках, які я збираюся випускати, – я ставлю їй і питаю думку, – наголосив репер.

Не можна не згадати про те, що попри розпад, колишні учасники дуету не відкидають ідею про возз'єднання. Як стверджує Позитив, це може статися, однак нескоро, оскільки наразі Надя Дорофєєва працює над сольною кар'єрою, а Олексій – у гурті MOZGI.

Читайте також:

  • Надя Дорофєєва розповіла про один із своїх найбільших комплексів

  • Український актор Ахтем Сеітаблаєв назвав справжню причину розлучення з дружиною

  • Каньє Вест офіційно змінив ім’я: цікаві подробиці читайте в нашому матеріалі

  • Мілу Куніс і Ештона Катчера помітили на зйомках української комедії "Любов і блогери".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?