Alyona Alyona назвала суму, яку витрачає щомісяця
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Alyona Alyona назвала суму, яку витрачає щомісяця

Alyona Alyona назвала суму, яку витрачає щомісяця
Джерело:  online.ua

Зірка української реп-сцени Alyona Alyona ніколи не приховувала, що живе доволі скоромно, а її пожитки разюче відрізняються від статків зіркових колег. Артистка вперше відверто розповіла, скільки грошей витрачає на себе.

Джерело: Інстаграм-сторінка Alyona Alyona

Alyona Alyona зізналася, скільки грошей витрачає щомісяця

Як стверджує українська реп-виконавиця, у свою творчість вона вкладає колосальні суми. На себе кохану артистка витрачає лише 20 відсотків, а 80 – інвестує в музику й жертвує на благодійність. За словами співачки, щомісяця вона витрачає від тисячі до півтори тисячі доларів – від 27 до 40 тисяч гривень.

Зірка зазначає, що найбільше грошей віддає за житло, їжу та проїзд. Співачка доволі часто користується послугами таксі, оскільки на свою автівку ще досі не встигла заробити, а користуватися громадським транспортом уже не личить.

Реперка також зізналася, що зараз "не вписується" в півтори тисячі доларів на місяць і витрачає трохи більше. Головна причина - це те, що Alyona Alyona з'їхалась з бойфрендом Денисом – блогером і репером-початківцем, про якого наразі відомо дуже мало, адже артистка приховує його від публіки.

"Зі своїх 100% заробітку, які я отримую за всю свою діяльність, собі я залишаю тільки 20%. Інші 80% вкладаються в роботу – зйомка кліпів, зарплата членам команди, оплата послуг тих, з ким співпрацюю. А ще з усіх грошей, які надходять мені, 13% відсотків йде на благодійність. Так, я вважаю, що завжди є той, кому треба набагато більше, ніж мені. Найбільше грошей я витрачаю на житло, проїзд та харчування. Я досить часто їжджу на таксі, бо по дорозі на задньому сидінні встигаю зробити багато справ – дзвінки, zoom, відповіді на повідомлення. А ще цього року планувала відвідувати курси водіїв, але не знаю, чи вийде. Підбиваючи усі транзакції, у місяць я витрачаю приблизно 1000-1500 доларів", - розповіла зірка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?