Alyosha відповіла на критику хейтерів та показала трьох дітей від Тараса Тополі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Alyosha відповіла на критику хейтерів та показала трьох дітей від Тараса Тополі

Alyosha відповіла на критику хейтерів та показала трьох дітей від Тараса Тополі
Джерело:  online.ua

Українська співачка Alyosha відповіла на звинувачення, що вона показує радісне життя в США під час війни в Україні.

Джерело: Alyosha

Alyosha відповіла на критику за щасливі фото під час війни

Дружина лідера гурту "Антитіла" Тараса Тополі різко відповіла критикам та прокоментувала своє життя в США, де вона живе з синами та донькою з початку повномасштабного вторгнення РФ.

Я часто читаю коментарі типу: «Як ви можете показувати ваше радісне життя, коли в Україні війна, а ви там в Америці сидите і у вас так все добре…не соромно?» Хочу відповісти…

Співачка зазначила, що першочергово думає про безпеку своїх дітей.

Якби ви мали глибоке усвідомлення небезпеки для своїх дітей, чи не вивезли би ви їх з тієї небезпеки, чи не зробили би все задля кращого дитинства ваших діток? Навіть просто на Західну, на кордон, до родичів, до тих людей, хто готовий вас прийняти, а таких безліч! Ви маєте інтернет, щоб писати коментарі, але не маєте усвідомлення, що ваші діти не захищені… це прикро…Інтернет допоможе знайти такі безпечні місця!!! Саме так, ваші діти можуть насолоджуватись дитинством!

За словами виконавиці, їх важко не бачити рідних, проте усмішки дітей цього варті.

Я дякую долі, що у нас була можливість їх вивезти. Повірте, серце страждає не менше за ваші серця… це тяжко, жити ІНАКШЕ. Не бачити рідних людей, найдорожчих… родину… Але є радість у результаті тих зусиль і того болю - це діти, які посміхаються! Я молюся за всіх українців, за всіх дітей, за людяність в кожному з нас… Не треба негативу, люди, будьмо людьми!

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?