Amazon Prime показав перший трейлер серіалу "Володар перснів: Кільця влади"
Категорія
Культура
Дата публікації

Amazon Prime показав перший трейлер серіалу "Володар перснів: Кільця влади"

Amazon Prime показав перший трейлер серіалу "Володар перснів: Кільця влади"
Джерело:  online.ua

Amazon Studios випустила перший тизер-трейлер фільму «Володар перснів: Кільця влади», довгоочікуваного телесеріалу про світ Середзем’я, створеного Дж. Р. Р. Толкіном.

Джерело: Polygon

Тизер-трейлер серіалу "Володар перснів: Кільця влади"

Тизер знову знайомить глядачів із пишним світом фентезі, багатьом знайомим з трилогії Пітера Джексона «Володар кілець». Кам’яні прибережні міста, мандрівники дикою природою, ельфи в мантіях, гноми, могутні битви з’являються, коли голос жінки каже: «У цьому світі є дива за межами наших блукань».

«Кільця сили» розгортаються в Другу епоху Середзем’я, за тисячі років до подій «Володаря кілець» . Єдині персонажі трилогії Пітера Джексона, які, ймовірно, з’являться, — це найдовговічніші ельфи.

Справді, підтверджується, що актор Морфідд Кларк (Сен-Мод) грає Галадріель — це вона піднімається на крижану стіну і дрейфує в океані. Роберт Арамайо («Гра престолів») грає молодого Елронда, якого можна побачити в сірих обладунках, схилений над каменем.

Більшість інших підтверджених персонажів є оригінальними витворами: карлик-чоловік, показаний у тизері, — це принц Оуейна Артур Дурін IV, принц з Хазад-дума (він же Морія). Леді-гном — це Діса Софія Номвете, принцеса гномів. Ельфійський лучник — це Ісмаель Круз з Кордови.

Фанатам доведеться почекати, поки Amazon вирішить випустити більше трейлерів «Володар кілець: Кільця влади», це станеться до 2 вересня, коли відбудеться прем’єра першого сезону.

Перший сезон матиме 8 серій і буде йти на Amazon Prime Video. Другий сезон уже отримав зелене світло.

Що таке "Персні влади"

Персні Влади — це вигадані магічні артефакти в працях Дж. Р. Р. Толкієна про Середзем’я.

Правлячий перстень вперше з’явився в його дитячій книзі «Хоббіт». Пізніше Толкін дав йому передісторію і набагато більшу силу, а також додав 19 інших кілець, включаючи Три кільця для ельфів, Сім кілець для гномів і Дев'ять для людей.

Ключовим сюжетним елементом у «Володарі перснів» є сила звикання до Персня, створеного таємно Темним Лордом Сауроном.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?