Любов і Блогери UA: коли документальна комедія з’явиться на екранах
Категорія
Культура
Дата публікації

Любов і Блогери UA: коли документальна комедія з’явиться на екранах

Любов і Блогери UA: коли документальна комедія з’явиться на екранах
Джерело:  online.ua

У кінотеатрах країни покажуть романтичну комедію "Любов і Блогери", головними героями якої стануть популярні персонажі з українського сегмента ТіkТоk та Instagram.

Джерело: пресслужба  фільму

Фільм має слоган "Засновано на ржачних подіях", сюжет відображатиме реальні події з життя людей, які мають багатотисячну аудиторію в згаданих соцмережах. Фактично, це перший кінопроєкт із залученням непрофесійних акторів, які водночас мають неабиякий вплив на інтернет-аудиторію. Все вирішили оформити в комедійному жанрі. Прем'єра відбудеться 20 січня.

Головні ролі виконали Ольга Сумська, Назар Задніпровський та Вадим Новіцький. Появу в фільмі та ставлення до своєї героїні акторка прокоментувала так:

Мені страшенно подобається моя героїня, Тамара Павлівна – я давно мріяла про таку класну, характерну роль. Женя ніби знав, про що я марила. Він зробив мені телефонний дзвінок, в якому прозвучала пропозиція зіграти таку яскраву героїню – звичайно, я погодилась із величезним задоволенням, не замислюючись ні на мить.

Крім вказаних вище, в комедії зіграли також такі блогери та артисти:

  • Роман Свічкоренко;

  • Анна Алхім;

  • Богдан Шелудяк;

  • Анна Трінчер;

  • Ксюша Манекен;

  • Вікторія Маремуха;

  • Женя Білозеров та інші.

Ось що з приводу реалізації свого задуму каже Євген Таллер, продюсер, співрежисер "Любов і Блогери":

Це було досить ризиковано – зібрати на одному знімальному майданчику професійних акторів і блогерів. Але відбулася магія, всі одразу включилися в роботу, відчули один одного й у нас стався симбіоз талантів/

Роботу відзняли за рекордно короткий час. Фільм був готовий за якихось пів року після виникнення ідеї.

З моменту ідеї до прем’єри пройшло всього 6 місяців, повірте для кіноіндустрії – це нереально швидко, – коментує продюсер фільму Володимир Остапчук.

Саундтреком стала "Гоп-Гоп Чіда Гоп" Вєрки Сєрдючки. Однак можна почути також композиціі іншого жанру, від The HARDKISS, KAZKA, Jerry Heil та інших.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?