Лихоманка "Гострих картузів" наближається. З'явився тизер останнього сезону
Категорія
Культура
Дата публікації

Лихоманка "Гострих картузів" наближається. З'явився тизер останнього сезону

Лихоманка "Гострих картузів" наближається. З'явився тизер останнього сезону
Джерело:  online.ua

Лихоманка "Гострих картузів" впевнено наближається, новий тизер гангстерського серіалу інтригує, нагадуючи про наближення заключного сезону. Кримінальний клан ветерана Першої світової у Букінгемі 20-х років минулого століття править бал на чорному ринку, займається незаконним обігом зброї та намагається вижити у світі жорстокої боротьби між італійською мафією та єврейською організованою злочинністю на тлі гострої кризи та невиплат зарплатні тисячам працівників з робітничою кварталів. 

Джерело:  The Independent

Підтверджуючи недавню обіцянку режисера Ентоні Бірна, що шоу повернеться «раніше, ніж ви думаєте», тизер зображає повернення Томаса Шелбі у виконанні Кілліана Мерфі. У кліпі він пронизливим голосом звертається до самого Альфі Соломонса у виконанні Тома Харді:

Алфі, я думаю, що я, можливо, створив для тебе твій останній акт.

— Томас Шелбі

Майбутній шостий сезон мають представити публіці в 2022 році, востаннє кримінальну драму на телеекранах глядачі бачили вже близько двох років тому.

Вважалося, що Алфі, лідера єврейської банди, який ворогує з кланом Шелбі, вбили у фіналі четвертого сезону, але сценаристи згодом повернули його на радість глядачам. Персонаж Харді став улюбленцем фанатів з моменту його першої появи в другому сезоні шоу. Напруження між Соломонсом із Шелбі було одним із найвідоміших факторів шоу – і цей тизер говорить про те, що вони будуть у центрі уваги шостого сезону.

Через пандемію Covid запланований сьомий сезон тепер стане повнометражним фільмом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?